Doa Rabitah...

اللُّهُمَّ إِنَّ هَذَا اِقْبَالُ لَيْلِكَ وَاِدْبَارُ نَهَارِكَ وَاَصْوَاتُ دُعَاتِكَ فَاغْفِرْلِيْ اَللَّهُمَّ اِنَّكَ تَعْلَمُ اَنَّ هَذِهْ الْقُلُوْبَ قَدِ اجْتَمَعَتْ عَلَى مَحَبَّتِكَ وَالْتَقَتْ عَلَى طَاعَتِكَ وتَحَّدَتْ عَلَى دَعْوَتِكَ وَتَعَاهَدَتْ عَلَى نَصْرَةِ شَرِيْعَتِك فَوَثِّقِ اللَّهُمَّ رَابِطَتَهَا وَاَدِمْ وُدَهَا وَاهْدِهَا سُبُلَهَا وَامْلاَءْهَا بِنُوْرِكَ الَّذِي لَا يَخْبُوْ وَاشْرَحْ صُدُوْرَهَا بِفَيْضِ الاءِيْمَانِ بِكَ وَجَمِيْلِ التَّوَكُّلِ عَلَيْكَ وَاَحْيِهَا بِمَعْرِفَتِكَ وَاَمِتْهَا عَلَى الشَّهَادَةِ فِي سَبِيْلِكَ اِنَّكَ نِعْمَ الْمَوْلَى وَنِعْمَ النَّصِيْرُ...اللَّهُمَّ آمِيْنَ

Sahabat Blogger...

Saturday, August 30, 2014

Is this a "Merdeka " Post or Something??

Assalamualaikum WBT.

Lame tak jenguk blog nie,seriously. T.T

Last time post pasal MH370,and I'm off!!!

pwwwffff!!!

Baru lepas bersihkan laptop,and I think I should spend some moments with Mr Blogg. Setiap kali nak gune,mesti kena bersihkan dulu.Just my habit wink...


Sabrina says,"Biar arrr!!"


Life's good in Palam,tapi still aku rindukan SHAMS.



The very first place aku belajar pasal kehidupan,tarbiyyah and all..The very first place aku belajar untuk hargai hidup ni bukan sekadar makan,minum,tido and segala material duniawi.Now that I really miss that place,felt like going back but I just can't,not yet... Cuti nanti insyaAllah I'm gonna visit you SHAMS..

Approaching Merdeka in less than 24 hours,aku minat plak ngan iklan Maxis yang satu nie. Classmate aku tunjuk,and I like it.Share!!!


K gotta go..Wishing you guys the best of life now and hereafter InsyaAllah.

p/s: G3,goodluck for test and final. (weyh,korang dah buat assignment Chemi ngan quiz Fiz???)




Syukran sudi baca.Sebarang komen amatlah dialu-alukan =)

No comments:

Post a Comment