Doa Rabitah...

اللُّهُمَّ إِنَّ هَذَا اِقْبَالُ لَيْلِكَ وَاِدْبَارُ نَهَارِكَ وَاَصْوَاتُ دُعَاتِكَ فَاغْفِرْلِيْ اَللَّهُمَّ اِنَّكَ تَعْلَمُ اَنَّ هَذِهْ الْقُلُوْبَ قَدِ اجْتَمَعَتْ عَلَى مَحَبَّتِكَ وَالْتَقَتْ عَلَى طَاعَتِكَ وتَحَّدَتْ عَلَى دَعْوَتِكَ وَتَعَاهَدَتْ عَلَى نَصْرَةِ شَرِيْعَتِك فَوَثِّقِ اللَّهُمَّ رَابِطَتَهَا وَاَدِمْ وُدَهَا وَاهْدِهَا سُبُلَهَا وَامْلاَءْهَا بِنُوْرِكَ الَّذِي لَا يَخْبُوْ وَاشْرَحْ صُدُوْرَهَا بِفَيْضِ الاءِيْمَانِ بِكَ وَجَمِيْلِ التَّوَكُّلِ عَلَيْكَ وَاَحْيِهَا بِمَعْرِفَتِكَ وَاَمِتْهَا عَلَى الشَّهَادَةِ فِي سَبِيْلِكَ اِنَّكَ نِعْمَ الْمَوْلَى وَنِعْمَ النَّصِيْرُ...اللَّهُمَّ آمِيْنَ

Sahabat Blogger...

Sunday, November 28, 2010

Kek!!Kek!!

Assalamualaikum.

Post keempat untuk hari ni.bbuakk teyh
Oh,hari ni birthday adik ana.Syahdu plak tetiba rasa.Besor doh dia.huhu~(apakah??)

Buat kali yang entah ke berapanya,ana nak ucapkan sekali lagi Happy Birthday pada adik ana.Dan kami sekeluarga InsyaAllah PADA HARI ESOK akan berpeluang untuk makan kek birthday tersebut T___T
Kena marah dah tadi,sebab duk dekat dengan kek jer,tak ambik pisau lagi nak potong.Huu~

Sedeyh!!Ambe sapa dok makan nasi sebab tunggu kek,last-last kena makan esok.Isk...isk...isk...

Titah perintah sudah dikeluarkan,mana mungkin rakyat jelata membantah.Daulat tuanku!(eh,dok sabbiknyer)

Sape-sape nak makan kek,mari arr rumah ambe esok.^^Kak Ti,meh arr dumoh esok.Rumah ambe hok dekat peti surat kaler merah tu.

Kek?Homemade American Chocolate Cake With Frosting.Mama tolong buat.Wuu~Lame dok makan kek hok ma wat.Ngeshhhhh~Last sekali masa jamuan akhir tahun haritu.

Kak Ti,ni gambar kek untuk awak.Simpan molek ye.


Alat-alat kebesaran diraja untuk menghias kek.
*maaf sebab gambar agak kabur,faktor penggunaan phone cam,hee~*

My mama punya secret recipe,you!!
Jadi kita tunggu esok jelah,dengan penuh kesabaran dan iltizam,untuk makan kek TT__TT
suara datang entah dari mana : Sedih dengor cerita budak ni.Nak nangis aku.Huu.
So,that's all.
Wallahua'lam Bissawab.
Assalamualaikum WBT.

Syukran sudi baca.Sebarang komen amatlah dialu-alukan =)

No comments:

Post a Comment