Doa Rabitah...

اللُّهُمَّ إِنَّ هَذَا اِقْبَالُ لَيْلِكَ وَاِدْبَارُ نَهَارِكَ وَاَصْوَاتُ دُعَاتِكَ فَاغْفِرْلِيْ اَللَّهُمَّ اِنَّكَ تَعْلَمُ اَنَّ هَذِهْ الْقُلُوْبَ قَدِ اجْتَمَعَتْ عَلَى مَحَبَّتِكَ وَالْتَقَتْ عَلَى طَاعَتِكَ وتَحَّدَتْ عَلَى دَعْوَتِكَ وَتَعَاهَدَتْ عَلَى نَصْرَةِ شَرِيْعَتِك فَوَثِّقِ اللَّهُمَّ رَابِطَتَهَا وَاَدِمْ وُدَهَا وَاهْدِهَا سُبُلَهَا وَامْلاَءْهَا بِنُوْرِكَ الَّذِي لَا يَخْبُوْ وَاشْرَحْ صُدُوْرَهَا بِفَيْضِ الاءِيْمَانِ بِكَ وَجَمِيْلِ التَّوَكُّلِ عَلَيْكَ وَاَحْيِهَا بِمَعْرِفَتِكَ وَاَمِتْهَا عَلَى الشَّهَادَةِ فِي سَبِيْلِكَ اِنَّكَ نِعْمَ الْمَوْلَى وَنِعْمَ النَّصِيْرُ...اللَّهُمَّ آمِيْنَ

Sahabat Blogger...

Thursday, November 25, 2010

Award Dan Tag Min Kak Ti,Arigatou!!

Assalamualaikum.
Alhamdulillah,masih berpeluang untuk bertapak di muka bumiNya hari ini.
Okey,jom jawab soalan tag.
Firstly,syukran ila Athirah sebab tag saya 
1)/http://qalbukudijari.blogspot.com / di mata kalian bl0g saya la tu
~Comel,dan kadang-kadang anda terlampau melalut dan suka berbahasa kehuluan sejak akhir-akhir ini.Tuntasnya,blog anda interesting,layak dapat award ni.Keep it up,dear.Selamat berblogging =)
2) Nama bl0g anda dan kenape letak name tu .
~'Something To Share'.I don't know.Bunyi macam interesting,jadi ana letaklah.Oh,saja.I wanna share my story-mory with the world,sharing is caring,youu <333
3) Nama URL bl0g anda dan datang dari mane idea itu .
~http://sabrinasyarfa.blogspot.com/ .Be proud of your own name,dear.
4) Apakah method dalam penulisan blog anda .
Choose and mix.Ikut mood,kalau nak cara formal,ana tulislah cara formal.Kalau nak gaya santai,maka santailah jadinya =DD
5) Apakah perasaan anda melihat blog orang cantek dan menarik sedangkan anda tidak ( kadang2 bl0g sendiri cantek tapi merendahkan diri )
~Jealous due inggik stengoh.Kadang-kadang cari tuto untuk perbaiki semula imej blog,ana kan suka edit blog
But,kadang-kadang buat tak hirau jer,penyakit hati macam berdengki ni jangan dilayan sangat.
Just accept your blog by the way it is =)
6) Bilakah blog anda diwujudkan ?
~November 2009.But then,it was imported to a new blog(this one) dan ana tak ingat tarikhnya.Huhu~
7) Siapakah orang pertama tahu dan menjadi follower blog anda .
~Cik Fifiey and orang-orang tertentu yang pertama tahu,dan Alya menjadi follower pertama,rasanya [??]
8)Sila tag 5 nama lain untuk menerime award tersebut dan forwardkan syarat-syarat ni.
Syukran Jaziilan Ila Ukhti Athirah Li anna 'tag ana =)'
I really appreciate it.

Wallahua'lam Bissawab.
Assalamualaikum WBT. 

Syukran sudi baca.Sebarang komen amatlah dialu-alukan =)

1 comment: