Doa Rabitah...

اللُّهُمَّ إِنَّ هَذَا اِقْبَالُ لَيْلِكَ وَاِدْبَارُ نَهَارِكَ وَاَصْوَاتُ دُعَاتِكَ فَاغْفِرْلِيْ اَللَّهُمَّ اِنَّكَ تَعْلَمُ اَنَّ هَذِهْ الْقُلُوْبَ قَدِ اجْتَمَعَتْ عَلَى مَحَبَّتِكَ وَالْتَقَتْ عَلَى طَاعَتِكَ وتَحَّدَتْ عَلَى دَعْوَتِكَ وَتَعَاهَدَتْ عَلَى نَصْرَةِ شَرِيْعَتِك فَوَثِّقِ اللَّهُمَّ رَابِطَتَهَا وَاَدِمْ وُدَهَا وَاهْدِهَا سُبُلَهَا وَامْلاَءْهَا بِنُوْرِكَ الَّذِي لَا يَخْبُوْ وَاشْرَحْ صُدُوْرَهَا بِفَيْضِ الاءِيْمَانِ بِكَ وَجَمِيْلِ التَّوَكُّلِ عَلَيْكَ وَاَحْيِهَا بِمَعْرِفَتِكَ وَاَمِتْهَا عَلَى الشَّهَادَةِ فِي سَبِيْلِكَ اِنَّكَ نِعْمَ الْمَوْلَى وَنِعْمَ النَّصِيْرُ...اللَّهُمَّ آمِيْنَ

Sahabat Blogger...

Monday, July 12, 2010

Oh....Syukran Jaziilan Ukhti...

Assalamualaikum wa salam ukhuwah ya sodiqi wa sodiqoti....

Erm,cerita hari nie tak berapa nak best pown...Agak pelik hari ni dirasakan...Mungkin sebab Fifiey dan Alya tak datang sekolah kot.Akibatnya,erk...tak tau lar...Pelik sikit lar...

InsyaAllah hari nie nak langsaikan  taggie yang dah hampir jadi hutang lapuk nie.(mentang-mentang TM kena taip pasal hutang lapuk :p)

Tag pertama:-
Ukhti Atiqah yang baik dan menawan lagi berwibawa.:)


Jawab soalan2 ni:-

1. Macammana kamu boleh tahu kehadiran blog ini?
Awak yang bagitau...
2. Blog ni kene ubah agar jd lbih cantik x??
Just fine.Yang penting,isinya bermanfaat...
3. Antara blog ini dan tuannya, yg mana lg comell?? xDDDD
dua-dua comel.Tapi tuannya lagi comel.Bak kata Kak Sherah,setiap yang diciptakan Allah itu memang sempurna...
4.Adakah awk minat dgn korea??
Ikut mood,dan kesesuaian....
5. Agak2 siape yg bakal memenangi PIALA DUNIA 2010??
Tak pernah terpikir pulak.saper yang dapat pegang piala tu,maknenyer dia lar yang menang.Tak gitu??
6. Anda minat pasukan mana???
Terengganu,sebab menang SUKMA aritu.Dan tak dapat disangkal lagi,PASUKAN PENEGAK AGAMA ISLAM!!!Love them,for sure...<3

Tag Kedua:-
Cik Fifiey yang comell serta dikasihi,dan sentiasa innocent.:)

 did you smile today ?
 Alhamdulillah,udah...Masih boleh tersenyum...

 do you smile a lot ?
 Kebiasaannya...

 what makes you smile the most ?
Knowing that someone loves me especially my family and friends.
 do you smile at strangers ?
 Yup!!!Especially adik-adik dan akak-akak serta warga SHAMS(tak berapa nak asing sebab kitorang satu sekolah) 

 do you believe in the saying smile and the world smiles with you ?
 percaya,bak kata Fifiey,kalau kita senyum kat orang,nanti orang akan senyum kat kita semula...






 what kind of smile do you have ?
 Senyuman yang ditakdirkan untuk menjadi senyuman ana...

 the smiley award ARE represented to :
 tak tau nak tag saper.Semua Fifiey dah kebas...Saper yang nak ambil,ambil jelah...

Setakat tu jelah untuk hari nie.Alhamdulillah,hutangku udah langsai...
Wallahua'lam Bissawab...
Assalamualaikum WBT...

Syukran sudi baca.Sebarang komen amatlah dialu-alukan =)

No comments:

Post a Comment