Doa Rabitah...

اللُّهُمَّ إِنَّ هَذَا اِقْبَالُ لَيْلِكَ وَاِدْبَارُ نَهَارِكَ وَاَصْوَاتُ دُعَاتِكَ فَاغْفِرْلِيْ اَللَّهُمَّ اِنَّكَ تَعْلَمُ اَنَّ هَذِهْ الْقُلُوْبَ قَدِ اجْتَمَعَتْ عَلَى مَحَبَّتِكَ وَالْتَقَتْ عَلَى طَاعَتِكَ وتَحَّدَتْ عَلَى دَعْوَتِكَ وَتَعَاهَدَتْ عَلَى نَصْرَةِ شَرِيْعَتِك فَوَثِّقِ اللَّهُمَّ رَابِطَتَهَا وَاَدِمْ وُدَهَا وَاهْدِهَا سُبُلَهَا وَامْلاَءْهَا بِنُوْرِكَ الَّذِي لَا يَخْبُوْ وَاشْرَحْ صُدُوْرَهَا بِفَيْضِ الاءِيْمَانِ بِكَ وَجَمِيْلِ التَّوَكُّلِ عَلَيْكَ وَاَحْيِهَا بِمَعْرِفَتِكَ وَاَمِتْهَا عَلَى الشَّهَادَةِ فِي سَبِيْلِكَ اِنَّكَ نِعْمَ الْمَوْلَى وَنِعْمَ النَّصِيْرُ...اللَّهُمَّ آمِيْنَ

Sahabat Blogger...

Saturday, June 12, 2010

Sedang Membersih

Assalamualaikum...

Alhamdulillah,atas rahmat dan limpah kurniaNya,kita masih berpeluang untuk menghirup udaranya hari ini.

Sebenarnya tujuan ana blogging hari ni,saje jer nak rehatkan jari kejap,letih duk bersihkan blog ni yg terlalu bersepah ni.

Setelah beberapa hari menjelajah ke serata alam siber untuk mencari background yang sesuai untuk blog ana ni,akhirnya jumpe jugak background baru ni.
Simple but cute.Kire okey lar.Tak nampak serabut sangat.Just fine.

Sekurang-kurangnyer tak nampak serabut sangat macam dulu.
Rasa-rasa macam ada banyak lagi pembaharuan yang nak dibuat,tapi tunggulah dulu.Kena tenangkan fikiran,cari idea kejap.
Kalau korang rasa masih ada sesuatu yang tak kena dengan dengan blog ana ni,jangan segan,bagitau kat ana,okey?InsyaAllah ana akan baiki.
*sedang meng-admire blog sendiri.
Tu jer sebenarnya nak bagitau.Ehehe.InsyaAllah kalau ada pape yang boleh dikongsi dengan korang,nanti ana update lagi okeyh??

Wallahua'lam Bissawab...
Assalamualaikum WBT...





Syukran sudi baca.Sebarang komen amatlah dialu-alukan =)

No comments:

Post a Comment