Doa Rabitah...

اللُّهُمَّ إِنَّ هَذَا اِقْبَالُ لَيْلِكَ وَاِدْبَارُ نَهَارِكَ وَاَصْوَاتُ دُعَاتِكَ فَاغْفِرْلِيْ اَللَّهُمَّ اِنَّكَ تَعْلَمُ اَنَّ هَذِهْ الْقُلُوْبَ قَدِ اجْتَمَعَتْ عَلَى مَحَبَّتِكَ وَالْتَقَتْ عَلَى طَاعَتِكَ وتَحَّدَتْ عَلَى دَعْوَتِكَ وَتَعَاهَدَتْ عَلَى نَصْرَةِ شَرِيْعَتِك فَوَثِّقِ اللَّهُمَّ رَابِطَتَهَا وَاَدِمْ وُدَهَا وَاهْدِهَا سُبُلَهَا وَامْلاَءْهَا بِنُوْرِكَ الَّذِي لَا يَخْبُوْ وَاشْرَحْ صُدُوْرَهَا بِفَيْضِ الاءِيْمَانِ بِكَ وَجَمِيْلِ التَّوَكُّلِ عَلَيْكَ وَاَحْيِهَا بِمَعْرِفَتِكَ وَاَمِتْهَا عَلَى الشَّهَادَةِ فِي سَبِيْلِكَ اِنَّكَ نِعْمَ الْمَوْلَى وَنِعْمَ النَّصِيْرُ...اللَّهُمَّ آمِيْنَ

Sahabat Blogger...

Monday, June 14, 2010

Award Lagi!!!!!

Assalamualaikum...

Alhamdulillah,murah betul rezeki sejak cuti ni yerk.Tiap-tiap hari dapat award.Weee!!!Ker ade aper-aper ni??? Ni mesti ada sesuatu ni...Err,husnuzzhon...

Okey,baiklah.Meh nak tunjuk award jap...

And also some question cepumas...
1 . sila link kepada orang yang bagi award ni kat kamu .
~dah link tofu sayang oooy!!!
2 . nyatakan sebab anda suka kaler PINK .
~ dunno(*__*)menenangkan ,kot.wink!!

3 . sejak bila suka dengan kaler PINK ?
~start tahun ni terus suka,selain warna hijau.ahakss

4 . nyatakan 5 barang paling kamu sayang berkaler PINK .
~pencil case ketiga ana tahun ni,secara purata ana telah tukar pencil case ana sebanyak 5 kali tahun ni.tak tipu.betul...
~beg sampingan ana untuk letak buku
~dunno.barang ana ada banyak kaler.kalau nak harapkan ada banyak yang berwarna pink,rasenyer tak boleh kot...
5 . snap picture kamu dengan barang kamu yang kaler PINK tu . (1 pun dah cukup , yang penting PINK)
letak rabbit kat atas ni doh ar.malas ni kumpul barang-barang tu...
6 . tagged kawan kamu yang minat PINK jugaak .
~saper minat pink,sila ambik...

Okey,dah siap...Tu jer...
*pemberitahuan,InsyaAllah lepas ni ana takkan letak apa-apa cerita atau tag yang tak berunsur tazkirah kat blog ni lagi.kalau korang nak baca cerita ana,korang boleh pergi kat blog Syarfa's Story,okey...

Wallahua'lam Bissawab...
Assalamualaikum WBT...

Syukran sudi baca.Sebarang komen amatlah dialu-alukan =)

No comments:

Post a Comment