Doa Rabitah...

اللُّهُمَّ إِنَّ هَذَا اِقْبَالُ لَيْلِكَ وَاِدْبَارُ نَهَارِكَ وَاَصْوَاتُ دُعَاتِكَ فَاغْفِرْلِيْ اَللَّهُمَّ اِنَّكَ تَعْلَمُ اَنَّ هَذِهْ الْقُلُوْبَ قَدِ اجْتَمَعَتْ عَلَى مَحَبَّتِكَ وَالْتَقَتْ عَلَى طَاعَتِكَ وتَحَّدَتْ عَلَى دَعْوَتِكَ وَتَعَاهَدَتْ عَلَى نَصْرَةِ شَرِيْعَتِك فَوَثِّقِ اللَّهُمَّ رَابِطَتَهَا وَاَدِمْ وُدَهَا وَاهْدِهَا سُبُلَهَا وَامْلاَءْهَا بِنُوْرِكَ الَّذِي لَا يَخْبُوْ وَاشْرَحْ صُدُوْرَهَا بِفَيْضِ الاءِيْمَانِ بِكَ وَجَمِيْلِ التَّوَكُّلِ عَلَيْكَ وَاَحْيِهَا بِمَعْرِفَتِكَ وَاَمِتْهَا عَلَى الشَّهَادَةِ فِي سَبِيْلِكَ اِنَّكَ نِعْمَ الْمَوْلَى وَنِعْمَ النَّصِيْرُ...اللَّهُمَّ آمِيْنَ

Sahabat Blogger...

Friday, June 11, 2010

Award dari Fifiey!!!

Assalamualaikum.

Alhamdulillah,murah betul rezeki masa cuti sekolah ni.Hari ni ana dapat satu lagi award daripada sahabat baik ana,Fifiey.
Syukran Fifiey.Sayang awak!!!!

Okey,sekarang nak jawab soalan cepumas Fifiey.


1 . sebab anda follow blog fatinathirahazmi.blogspot.com ni ?
-Saje-saje
-sebab awak kawan baik saya
-blog ni comel serta bermanfaat kot
-entah lar,mungkin blog ni terlalu berwarna pink.XDDD

2 . apekah yang anda tahu tentang pemilik blog ini ? *haha , yang ni takyah jawab takpe xDDD

-Maaf,saya tetap nak jawab.

1.Nama penuh dia Fatin Athirah Binti Azmi
2.Nama panggilan dia Fifiey.
3.Dia ada banyak nama panggilan lain.Sebagai contoh,'T.O.F.U'
4.Dia lahir pada 14 Januari 1996
5.Dia tidak suka makan coklat,katanya terlalu manis.Berbeza dengan ana yang sangat sukakan coklat sehinggakan mampu menghabiskan sebalang penuh coklat dalam masa kurang dari 5 jam.XDDD
6.and etc...

3 . di manekah anda terjumpe blog ni ? dalam sungai ? hutan atau mungkin...di sawah padi ? x]
-Awk yang bagitau saya,fiey.Jangan buat-buat tak ingat pulak.

4 . ajaklaa beberape orang lagi rakan anda memfollow blog ini . bagi cukup 100 .
-Saper-saper yang rase dia perlu follow blog Fifiey atas sebab-sebab tertentu yang tak dapat dielakkan,silelah follow.
*********************************
Ni tag lain.Sile abaikan.Kalau korang nak pun,ambik jelah.Ana tak ingat kat maner ana jumpa tag ni.Blog Alya rasenyer.

1. a) bagaimana usaha korang untuk mencomelkan blog korang

-Edit blog sampai kawan-kawan naik hairan dan marah ana.Ayat biasa diorang,"Sabrina!!!Bila awak nak update blog??Asyik edit blog jer..."Lebih kurang camtulah ayatnyer.

b) juga sertakan sekali 2 website yg korang selalu pegi untuk membantu korang mengedit blog

-Glitter-graphics
-myem0.com
-The cutest blog on the block
(malas nak letak link.Kalau korang nak tengok site ni,cari sendiri lar ekk)

2. 5 perkataan yg menggambarkan diri korang


Sila Baca Ke Bawah...

-Hamba
-Allah
-Yang
-Tidak
-Sempurna

3. tag kawan2 yg korang rasa patut terima award ni

-Saper-saper yang rase nak ambik tag ni,ambik jelah.

Wallahua'lam Bissawab...
Assalamualaikum WBT...




Syukran sudi baca.Sebarang komen amatlah dialu-alukan =)

3 comments:

  1. saye kawan baik awak ke ??

    hahahaha . wak2 dok tau plop .

    sab , maseyh ah bab mari aritu .

    xDDDDDDDDDD

    ReplyDelete
  2. awk jupe tag tu kat blog saye , kak sherah dan blog alya .

    pastu benonye ade award gop . T__T

    ReplyDelete
  3. salam...awk ni mmg nak kene cat,Fifiey op...

    ReplyDelete