Doa Rabitah...

اللُّهُمَّ إِنَّ هَذَا اِقْبَالُ لَيْلِكَ وَاِدْبَارُ نَهَارِكَ وَاَصْوَاتُ دُعَاتِكَ فَاغْفِرْلِيْ اَللَّهُمَّ اِنَّكَ تَعْلَمُ اَنَّ هَذِهْ الْقُلُوْبَ قَدِ اجْتَمَعَتْ عَلَى مَحَبَّتِكَ وَالْتَقَتْ عَلَى طَاعَتِكَ وتَحَّدَتْ عَلَى دَعْوَتِكَ وَتَعَاهَدَتْ عَلَى نَصْرَةِ شَرِيْعَتِك فَوَثِّقِ اللَّهُمَّ رَابِطَتَهَا وَاَدِمْ وُدَهَا وَاهْدِهَا سُبُلَهَا وَامْلاَءْهَا بِنُوْرِكَ الَّذِي لَا يَخْبُوْ وَاشْرَحْ صُدُوْرَهَا بِفَيْضِ الاءِيْمَانِ بِكَ وَجَمِيْلِ التَّوَكُّلِ عَلَيْكَ وَاَحْيِهَا بِمَعْرِفَتِكَ وَاَمِتْهَا عَلَى الشَّهَادَةِ فِي سَبِيْلِكَ اِنَّكَ نِعْمَ الْمَوْلَى وَنِعْمَ النَّصِيْرُ...اللَّهُمَّ آمِيْنَ

Sahabat Blogger...

Sunday, May 16, 2010

SeLaMaT HaRi GuRu,CiKGu!!!

Something

Assalamualaikum...

Alhamdulillah,hari ni semuanya berjalan dengan lancar.Semua persediaan yang telah dirancang bagi menyambut Hari Guru di SHAMS telah dilaksanakan dengan sebaik mungkin.

Tak dapat dinafikan betapa letihnya ana hari ni.Tapi demi guru tercinta,apa salahnya. Lagipun, setahun sekali jer.Tak gitu???
MyEm0.Com


Nak dijadikan ceritanya,hari ni ana telah diberi tugas khas oleh auntie fifiey iaitu membantunya membawa beberapa lori yang berisi penuh dengan hadiah,and guess what,semuanya bersampul warna hijau!!!Arghh!!!Tidak!!!

Diriku kepeningan kerana telah melihat begitu banyak benda berwarna hijau pada tahun ini.

Kita terus kepada agenda yang seterusnya.Macam-macam kejadian yang jadi pada hari ni.Ana minta maaf banyak-banyak,ana memang malas nak cerita kat korang semua.

Jadi secara keseluruhannya,majlis hari ni memang gempak.Tak sia-sia kitorang mari sekolah kelmarin untuk buat gotong-royong.Hasilnya sungguh-sungguh-sungguh memuaskan. Alhamdulillah...

Untuk semua guru guru kami,kami nak ucapkan Selamat Hari Guru!!!

We All Of You!!!

NUHIBBUKUM Fillah...

Semoga cikgu-cikgu sentiasa diberkati Allah dan dimurahkan rezeki serta apa-apa jer yang baik. Halalkan segala ilmu yang telah cikgu curahkan kepada kami dan restuilah kami.Doakanlah kejayaan kami.Sesungguhnya salah satu doa yang tidak dihijab ialah doa seorang guru terhadap anak didiknya.

Sentiasa saja coretan ana pada hari ni.

WAllahua'lam Bissawab...

Assalamualaikum WBT...


Syukran sudi baca.Sebarang komen amatlah dialu-alukan =)

No comments:

Post a Comment